Helg

Hej på er, nu har jag tagit helg på riktigt eller iallafall tills på söndag då jag ska jobba ett pass. Tiden har verkligen sprungit fram idag trots att jag gick upp innan 6 för att jag och Jessica skulle träna vid 7. Passet gick för övrigt superbra trots sega och tunga ben i början så släppte det en aning och jag kunde både trycka och flyta på i tröskelfart och solen tittade även fram lite i slutet av passet. Tycker alltid att tröskel är en blandad känsla innan eftersom det inte är maxlöpningar men ändå jobbiga eftesom dom är ganska långa på en relativt hög fart.
Passar perfekt efter ett hårt pass, tipsar verkligen er som bor i Umeå om att testa detta nyöppnade ställe som håller till inne på IKSU. 
 
Igår hände det en hel del saker men det roligaste var att vi på jobbet fick gå på en ostkurs/utbildning där vi fick lära oss mer om ostar och såklart det som är roligast att smaka, kan lova att jag åt en hel del!!
Hade verkligen ingen aning om hur mycket det är att kunna och vilken djungel det är bland alla olika sorter, helt klart ett perfekt avslut på torsdagen. 
En del av den ost vi fick smaka, hann inte ta kort på resten då alla var snabba på att vilja smaka av all den goda ost som fanns. 
Kategori: Allmänt Taggar: Hälsa, Mat, Träning, Träningsblogg, skinssverige;